Dinnersite.nl BV

Adres: Paul Krugerstraat  16

Postcode en Plaats: 2021 XN  Haarlem

Contactpersoon: Dana Plaizier

Telefoon: 0031 23 542 51 58

E-mailadres: dana@dinnersite.nl

Website: www.dinnersite.nl

 


 

OMSCHRIJVING BEDRIJF:

Van sjiek tot shabby, van kebab tot koosjer, van trendy tot truttig, van Amsterdam tot Appelscha.
Vanuit de gedachte dat smaken nu eenmaal verschillen wil dinnersite zo laagdrempelig en zo breed mogelijk zijn. Zonder pretenties maar gewoon een complete service die goed en snel werkt voor iedereen die op zoek is naar een lekker restaurant. Met uiteraard de nodige aandacht voor kwaliteit en uitstraling. Hierdoor heeft de website zich in ruim 13 jaar ontwikkeld tot de grootste en meest complete restaurantsite van Nederland. Een prettige en aantrekkelijke online service (internet & mobiel) die bij velen hoog in de favorieten staat. Waar je altijd vindt wat je zoekt, wat je ook zoekt.

Niets voor niets zeggen we dat uit eten begint op dinnersite!
 

Restaurantgids dinnersite.nl is opgericht in 1996 en uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider voor restaurantpromotie op het internet en mobiele platforms. Een innovatieve online onderneming, maar wel één met een kloppend menselijk hart. Het persoonlijk contact met onze klanten (restaurateurs) en gebruikers is voor ons ontzettend belangrijk en is het voornaamste aandachtspunt in onze bedrijfsvoering. Door deze persoonlijke benadering heeft Dinnersite een goede reputatie opgebouwd bij zowel de restauranthouders als de online 'gasten' van de meer dan 14.000 restaurants die zichzelf presenteren.Achter de schermen, waar de sfeer bijzonder open en ontspannen is, werken we met 7 enthousiastelingen met een passie voor internet dagelijks aan de optimalisatie van het platform en het onderhouden van de (commerciële) contacten met de restaurateurs. Een belangrijke succesfactor voor een up-to-date service en aantrekkelijke culinaire promoties. 


Behind the screens
Dinnersite is een online bedrijf, maar dan wel één met een kloppend menselijk hart. Het persoonlijk contact met onze klanten (restaurateurs) en gebruikers is voor ons ontzettend belangrijk en is het voornaamste aandachtspunt in onze bedrijfsvoering. Kortom een enerverende mix van commercie en inhoud. Door jarenlange ervaring, weten wij klanten aan ons te binden.


Ongeacht een eventuele nicotine verslaving word je met lichte dwang verzocht af en toe naar buiten te gaan en je pc even alleen te laten voor je eigen welzijn. Je bevindt je dan meteen in de langste winkelstraat van Nederland. Het kantoor bevindt zich op loopafstand van Haarlem NS station.